dimecres, 29 de juny de 2016

Fem teatre: Tot Capgirat

El passat 17 de juny els alumnes de quart vam representar l'obra de teatre "Tot Capgirat" davant dels alumnes de primer i quart. Us en fem cinc cèntims:

A l’àvia se li ha espatllat la tele, i una agència de persones de companyia li omple la casa de Caputxetes. Després arriba el llop amb una pizza, encara que ningú no l’ha cridat,  però la bruixa li fa la competència perquè ofereix verdures biològiques del seu hort. Aviat es presenta un equip ben particular per netejar i fer la costura, tot i que no és això el que calia… Feia temps que no passava per la casa tanta gent, i només faltava el caçador que va pel món obsessionat, o el Polzet que deixa el terra ple d’engrunes. A sobre, quan la Bella Dorment es punxa, el tècnic que ha vingut per arreglar la tele es nega a despertar-la perquè és el príncep, sí… però de la Ventafocs. Morgana  -la cap de l’empresa d’ajuda a domicili- té molt clar que reiniciar la seva treballadora cada vegada que es punxa, surt massa car.

Us deixem unes fotos per recordar alguns dels moments de l'obra. La qualitat de les fotos no és gaire bona però hem gaudit molt representant-la.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada